Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Jack: “Ik eet nu bewust en gezond!”

Geschreven door Power Slim op May 15, 2012

Na een leven met continu een gevecht tegen de kilo’s en gezondheidsklachten, veroorzaakt door suikers en koolhydraten, ben ik eind november 2011 begonnen met het Power Slim afslankprogramma.

Ik geloofde in eerste instantie niet zo in alle succesverhalen van al de afslankprogramma’s maar zag om me heen steeds meer mensen enorm succesvol afvallen met Power Slim. Daarbij kwam dat ik al 16 jaar gezondheidsklachten had in de vorm van hevige buik- en darmpijn.

Ik startte op een gewicht van 111 kilo en wilde naar de 90 kilo toe voor 1 april. 21 kilo in de mooiste, moeilijkste en lekkerste tijd van het jaar, de feestdagen.

Vol goede moed ben ik begonnen, maar wel met het idee van ik begin nu, maar met de feestdagen zondig ik. Het begin was best heftig en vooral het afkicken van de suikers was een enorm gevecht, iets wat ik echt onderschat had, maar goed dat is ook persoonlijk.

Op dat moment verdwenen echter mijn al 16 jaar oude klachten als sneeuw voor de zon. Dat motiveerde me om door te bijten. Na 5 dagen waren de afkickproblemen weg en ging het zeer goed. De Power Slim producten zijn heerlijk en erg voedzaam en dat 6 x per dag. Daardoor heb je geen honger meer, veel energie en had ik ook geen gezondheidsklachten meer. Het gaf me een enorme boost waardoor ik ook de feestdagen zonder problemen doorkwam, geen enkele verleiding kon me raken. Het afvallen ging snel en eind januari 2012 was ik klaar met afvallen.
Wel natuurlijk eerst goed afbouwen maar dat gaat vanzelf, sterker nog je gaat de lekkere Power Slim maaltijden zelfs missen.

Dankzij Power Slim ben ik enorm veel gewicht kwijt geraakt, zijn mijn gezondheidsklachten weg en eet ik bewust en gezond. Ik kan het echt iedereen aanraden, het is een zeer doeltreffend afslankprogramma.

Ook heb ik veel goede hulp gehad van Charlotte, de Power Slim voedingscoach bij Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel. Zij heeft mij, vooral in het begin, er echt doorheen gesleept.

Tegen mensen die nog twijfelen zou ik willen zeggen, start en je zult zien hoe snel het gaat en wat je ervoor terug krijgt!

Jack Schepers

<em><strong>Jack Voor en Na Power Slim</strong></em>Ga voor meer succesverhalen naar http://www.powerslim.nl of bezoek de Power Slim Expert pagina op valtaf.nl
May 15, 2012 om 03:48
En wat betekent de psychysche belasting voor je?
De uitzonderingspositie?
De prijs?
En kom je nu weer niet aan?
Ik ben niet zo voor die aparte dieten.
Groetjes appelperzik
May 15, 2012 om 05:53
Ik vind dit ook een publireportage in plaats van een getuigenis. Ik wil graag weten wat de prijs is van dat concept en wat die 'lekkere producten' dan wel mogen zijn. Meer details kunnen ons misschien overtuigen.
Onbekend
May 15, 2012 om 07:57
Proficiat man !
May 15, 2012 om 09:53
Allereerst gefeliciteerd ! Maar ik denk wel dat je gezondheidsklachten over zijn gegaan door af te kicken van de suikers, niet door Power Slim, wat waarschijnlijk wel een zetje in je rug heeft gegeven. Ik hoop dat je dit gewicht en je huidige gezondheid met een normaal eetpatroon kan behouden !!
May 16, 2012 om 04:56
Waar zijn de goeie oude succesverhalen van mensen die het op eigenkracht deden met een buddie aan hun zijde? Komen er nu alleen nog maar PowerSlim praatjes?

Begrijp me goed, voor Jack vind ik het fijn dat hij er zo blij mee is, maar om nu te zeggen dat hij een gezonde manier van eten heeft aangenomen gaat mij een beetje ver.
Hij heeft december tot april op potjes en poedertjes geleefd, dat noem ik niet bewust en gezond leren eten. Dat noem ik een streng gecontroleerd dieet met een fiks prijskaartje.
En met name dat prijskaartje en de verplichting bij een echt iemand langs te gaan (ipv een virtueel iemand) is dan een stok achter de deur. Heeft niets met Valtaf te maken.

Als je het goed bekijkt eet hij pas sinds een maand of anderhalf weer normaal. En dat is de tijd die de meeste hier ook wel volhouden hoor...
Zou Jack graag nog eens terugzien als hij er een jaar op heeft zitten zonder liflafjes en zakjes...Of hij dan zijn gewicht en gezonde levensstijl gehouden heeft, en of hij dan ook een profiel op deze site heeft?
May 16, 2012, gewijzigd door Olka op May 16, 2012 om 05:20
Ik heb geen dieet gevolgd. Ik ben 1.63 en woog op 2 januari toen ik begon met gezonder eten 82.5 kg.
Vanaf dat moment ben ik zoals gezegd gezonder gaan eten en met de warme maalijd minder en zonder wijn. Mijn valkuil wist ik zelf wel ' s avonds een wijntje en als ik daar begon wilde ik ook kaasjes, paté en alles daar om heen.
Zoals gezegd daar dus mee gestopt, ook gezonder gaan koken met veel wokken en bv vis in een braadzak uit de oven. Zeker 2 x in de week vis.
Daarnaast ben ik sportief gaan wandelen 6 ochtenden in de week, half februari daarbij begonnen met hardlopen.
Nu na 4 maanden ben ik 16.2 kg lichter en heb ik op 65 jarige leeftijd afgelopen zondag voor het eerst een wedstrijd gelopen en wel de 10 km in een uur en een paar sec. Ik loop nu 3 keer in de week hard en de andere dagen wandel ik vaak.
Ik denk dat ik deze manier van eten nog lang kan volhouden en ga heus op zijn tijd uiteten met daarbij een paar wijntjes.
Hoop ook dat ik het hardlopen nog een tijdje kan volhouden want dat is erg leuk.
Ik wens iedereen succes met zijn of haar strijd tegen de kilo's en zoals jullie hebben gelezen kan het dus zonder dieet, ik eet zelfs iets meer.
Olga
May 16, 2012 om 08:14
geen succesverhaal...maar reclame reclame reclame
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Meer over Power Slim

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken