Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Succesverhalen

Succesverhalen

Anita: “Slank in mijn bruidsjurk”

Anita-Hendriks-Na(160)

Een aantal jaren geleden was ik een slanke dame van 70 kilo. Maar ik ben ook een liefhebber van lekker eten en in combinatie met medicijnen, waar ik nog meer van aankwam, woog ik afgelopen jaar toch ruim boven de 100 kilo. Ik begon het extra gewicht wat ik meezeulde te voelen en kreeg er genoeg van!

Ik sprak een collega die vorig jaar heel succesvol met Power Slim 25 kilo was afgevallen. Wauw!! Dat wilde ik ook!!

Ik kwam door haar in aanraking met Greg en Gea van GAEA schoonheidssalon in Den Haag. Na een goede uitleg over het Power Slim afslankprogramma, ben ik met een Power Slim starterspakket naar huis gegaan.

In het begin moest ik er wel aan wennen om op mijn werk en op feestjes mijn eigen eten mee te nemen maar dat went al snel, ook door het brede assortiment wat Power Slim voert. Mijn favorieten zijn de soepen, pasta’s, blini’s en de cappuccino in de ochtend.

Bij start woog ik 108 kilo schoon aan de haak. Nu weeg ik minder dan 85 kilo, mede met dank aan de coaching van Greg en Gea! Mijn streven is om nog voor mijn trouwdag rond de 75 kilo te wegen en in mijn bruidskleding, (maatje 40-42 jaja!), te kunnen.

De motivatie om met het Power Slim afslankprogramma door te gaan zit hem nog steeds in de resultaten die ik boek, het werkt echt, gaat niet vervelen en ik blijf de kilo’s nog steeds kwijtraken.

Anita Hendriks, Den Haag, – 23 kg

Anita Voor en Na Power Slim

Anita-Hendriks-VoorAnita-Hendriks-Na

Piet: "Het vertrouwen ontstond a la minute!"

Piet-Bartels-na-(web160)

Vorig jaar zag ik in een blad een opmerking staan dat iemand goed was afgevallen met Power Slim. Aangezien ik mijn leven lang (nu 57 jaar) al bezig ben met deze strijd, greep ik ook deze mogelijkheid aan om af te vallen, met in mijn achterhoofd het idee dat het weer de zoveelste vruchteloze poging zou worden. Ik koos voor het Power Slim center van Fred Vulhop (Slim Body Centre te Hoevelaken) om eens te kijken wat het inhield.

Het vertrouwen ontstond a la minute omdat Fred vond dat ik eerst zeker moest weten of ik dit ook echt wilde. Fred: "Als je het starterspakket meeneemt en je zet het ergens in de kast, verkoop ik het je liever niet". Daardoor kweekte hij zoveel vertrouwen dat ik de maandag daarna meteen ben begonnen. De eerste week was ik al wat kilo’s kwijt. Nu weeg ik 17 kg lichter. Ikzelf zou nog wel 7 kg kwijt willen, maar ik ondervind wat tegenstand van mijn vrouw. Mijn bouw past bij me, zo zegt ze.

In december 2011 ben ik de stabilisatiefase ingegaan. In die periode heeft mijn gewicht wel wat geschommeld, ben ik zelfs een kilo afgevallen maar ook weer wat bijgekomen. Fred adviseerde me al om het goed in de gaten te houden en voor mezelf een maximum te stellen wat ik aan zou mogen komen. Tot op heden ben ik daar nog niet aan toe gekomen, m.a.w. heb ik dat gelukkig nog steeds niet gehaald.

Ook kom ik nog wekelijks bij Fred om te wegen en het in de gaten te houden. Fred is nog steeds trots op me maar (en daarom meld ik dit) ik ben zoals zo velen ook heel erg blij met Fred. Dankzij zijn onafgebroken enthousiasme kan ik, en de rest van zijn cliënten, goede resultaten bereiken. Helaas heeft hij me niet aan het sporten gekregen (ik heb geen goede ervaringen met fitness e.d.) maar hij heeft wel een wonder verricht. Ik dronk dagelijks circa 15 tot 18 kopjes koffie per dag. Voor het grootste gedeelte Senseo en automatenkoffie op het werk. Fred raadde me aan daarmee te stoppen, waarop ik vertelde dat koffie mijn benzine was. Toch heeft hij het voor elkaar gekregen! Ik drink nu minder dan 18 kopjes, en dat per week. Ook is de behoefte een stuk minder. Ik wilde Fred dus even in het zonnetje zetten omdat hij heel veel energie geeft aan zijn volgers. O ja, ook niet onbelangrijk.. de producten van Power Slim zijn ongekend! Een prima assortiment met veel keuze uit heerlijke dingen. Ik haal nog steeds de speculaasjes voor tussendoor.

En tóch ga ik na de vakantie nog even terug voor de resterende 7 kilo, maar.. niet tegen mijn vrouw zeggen hoor!

Piet Bartelse -18 kilo

Piet Voor en Na Power Slim

Piet-Bartels-voor-(web)Piet-Bartels-na-(web)

Dionne: "Ik voel me zekerder en energieker!"

Dionne-Na(160)

Sinds november 2010 volg ik het Power Slim afslankprogramma bij Lady Sports in Zeist. Ik had alles al uitgeprobeerd en was het lijnen nu wel een beetje zat, totdat ze bij mij op de sportschool Power Slim aanboden.

Voordat ik met Power Slim begon woog ik 111 kg en had ik maatje 48/50. Voor iemand van 21 is dit natuurlijk zeker niet het leukste kleding maatje. Ik voelde me altijd goed en vond dat ik niet hoefde te veranderen, totdat ik tijdens het sporten last kreeg van mijn voeten. Van mijn huisarts moest ik verplicht op dieet. De weg naar Power Slim was dan ook snel gevonden. Ik weeg nu ong. 73 kilo en heb maatje 38/40. Ik ben nog niet helemaal klaar. Nog een paar kilootjes en dan heb ik mijn magische gewicht bereikt.

Voor mensen die nog twijfelen om aan Power Slim te beginnen wil ik zeggen ‘begin er gewoon aan!’. Het heeft voor mij zoveel gedaan, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Ik voel me zekerder, energieker en vind alles weer leuk. En het leukste van allemaal, ik hoef me niet druk te maken of de kleding in de winkels me wel past. Kortom: DOEN! Ik raad het iedereen aan.

Dionne

Dionne Voor en Na Power Slim

Dionne-VoorDionne-Na

Ria: "Ik kan alles weer aan: letterlijk en figuurlijk!"

Ria-na-website160

Power Slim is voor mij een manier van afvallen die perfect werkt. Ik kan 5 keer per dag lekker eten en toch gaan de kilo’s er gewoon af.

Ik heb veel jaren niet gelijnd, zat lekker in mijn vel, geweldige baan en als hobby liep ik 2x per jaar mee op de catwalk in een modeshow voor grote maten. Ik voelde me goed en ook qua gezondheid had ik ook geen enkele problemen. Mijn 2 zoons zeiden wel eens ‘mam, wanneer ga je er eens iets aan doen. Je mankeert niets maar waar wacht je op? Wil je eerst last van je gewrichten krijgen en ga je dan wel lijnen, dan is het te laat!’. Van mijn man hoefde ik niet af te vallen, hij vond me mooi zoals ik was.

Mijn baan in de logistiek, waar ik met alleen maar mannen werkte, was belangrijk voor me. Ik droeg de mooiste kleren en voelde me als een vis in het water. Helaas is mijn baan gecentraliseerd en gaat deze nu verder in midden Nederland. Voor mij was dat kiezen tussen een baan en dan 3 uur per dag reizen of geen baan.

Ik vond het geen goed idee om elke dag zo ver te reizen en ben daardoor boventallig geraakt en zit nu in een traject van begeleiding. Vanaf oktober 2010 tot oktober 2011 had ik maandelijks gesprekken die nergens toe leidden. Ik werk al 25 jaar voor hetzelfde bedrijf en sinds de gesprekken van okt. 2010 heb ik al het gevoel dat ze me gewoon kwijt willen: afschuwelijk! Je werkt er 25 jaar en toch zitten er mensen tegenover je die je totaal niet kennen. Men wil je ook niet leren kennen, ze willen je gewoon kwijt. Doordat er totaal niet naar je geluisterd wordt ben je doodongelukkig en knok je alleen nog maar tegen jezelf!

Om toch nog zinvol bezig te zijn had ik bedacht om zelf een project te starten. Ik wilde ergens zinvol mee bezig zijn zodat ik weer mee zou tellen. Op dat moment ben ik op het idee gekomen om te gaan lijnen. Zelf de touwtjes weer in handen nemen. Ik had op tv bij Beauty+ op RTL4 iets gehoord over Power Slim en dat leek me wel wat. Even zoeken en er bleek een verkooppunt in Zwolle te zijn, Beauty and So. Het waren erg enthousiaste mensen en ik ben dezelfde dag nog begonnen met Power Slim. Ik heb mijn zoons een sms gestuurd dat ik op deze heuglijke dag, 6 juli 2011, mijn eigen project ging starten LIJNEN en hun op de hoogte zal houden. Ik wil en zal weer succesvol zijn!

Power Slim, een geweldig afslankprogramma: 5 keer per dag eten en kiezen wat je lekker vindt! De 2e dag wist ik even niet hoe het moest met het avondeten maar even naar “mijn winkeltje”en ik werd zo goed geholpen dat ook dat geen probleem meer was. Gewoon groente en vlees of vis eten, samen met mijn man. Alleen mijn man eet dan ook aardappelen en ik niet: geen probleem. Als hij stamppot of iets dergelijks wil eten dan eet ik lekker wokgroentes met stukjes kipfilet: heerlijk. Als ik met een vriendin een dagje wegga dan kan ik altijd een soepje en/of salade eten. Zij neemt dan lekkers bij de koffie en ik ook, mijn eigen Power Slim snack, zoals een wafel of een koek. Ik kan kiezen uit zoveel lekkere dingen, de wafels vind ik echt een gebakje.

Vanaf het begin ga ik al goed en tot mijn grote verbazing blijft het gewoon goed gaan. Eens per 4 weken gaat er bijna niets af, dat komt dan door de hormonen, dat is elke keer zo. Ik geef dan gewoon niet op want ik weet ook dat het de volgende week weer gewoon doorgaat met afvallen. Van 126 kilo ben ik nu 43 kilo afgevallen naar 83 kilo.

Ik dacht dat ik toen goed in mijn vel zat, maar dat was natuurlijk helemaal niet zo. Ik had altijd al mooie kleren en ik had het geweldig naar mijn zin op mijn werk, ik dacht dat het goed met me ging. Als ik het verschil voel van toen en nu vergelijk, dan is dit een groot verschil. Ik hoef niet na te denken of het druk is en misschien de auto niet dichtbij kwijt kan. Nee, ik ga nu gewoon op de fiets! Ik loop nu met gemak de 4 trappen op bij onze zoon. In het voorjaar van 2011 dacht ik me lichamelijk goed te voelen maar voorjaar 2012 is en wordt veel beter. Ik heb zelf de regie weer over mijn leven genomen. Ik heb nu geen mensen meer tegenover me zitten die bepalen hoe ik me voel, ik doe het zelf! En niet onbelangrijk: mijn man stond nooit achter lijnen maar is nu zo trots als een pauw. Er is 1 nadeel, ik heb mijn hobby niet meer: ik mag niet meer meelopen in de “grote maten” modeshow. Nou ja, als je jezelf zo goed voelt als ik me nu voel, moet het niet moeilijk zijn om een nieuwe hobby te vinden. Ik kan alles weer aan: letterlijk en figuurlijk! Wat ik wel heel vreemd vind, vroeger had ik altijd 2 maten verschil. Tussen mijn bovenkant en heupen zat 2 maten verschil. Dit is na al dat vetverlies nu niet meer zo. Mijn verhoudingen zijn nog nooit zo goed geweest. Het fabeltje van het niet afvallen op de plekken waar je zelf graag wilt is beslist niet zo. Het vet verdwijnt letterlijk overal.

Power Slim bedankt! Ik heb mijn oude gedrag van eten omgezet in rust en heb energie en controle over mezelf gekregen.

Ria Strikkers, - 43 kilo

Ria Voor en Na Power Slim

Ria-voor-websiteRia-na-website

Kim: “Wie had ooit gedacht dat dit mij zou lukken!"

Kim-na160-2

Ik ben Kim Verwaayen en werkzaam in een kapsalon in Nijmegen. Ik was behoorlijk zwaar voordat ik met Power Slim begon. Om precies te zijn 101,7 kg. Nu ben ik een zelfverzekerde vrouw die rond de 68 kilo weegt. Ik schrik nog steeds als ik mezelf op de foto zie. Zo’n groot verschil! Wie had ooit gedacht dat dit mij zou lukken. Dat gevoel geeft me nog steeds doorzettingsvermogen.

Ik heb verschillende afvalpogingen gedaan, maar zoals velen vast herkennen, allemaal mislukt. Totdat ik bij Marly en Hans van Into Beauty in Venray terecht kwam. Ik voelde me daar direct op mijn gemak en thuis. Begin van het jaar was mijn eerste bezoek aan Into Beauty. Met een tas vol Power Slim producten kwam ik thuis. Ik leek wel een kind in een snoepwinkel, zo leuk al die nieuwe producten.

Vanaf dag 1 heeft het me nooit tegen gestaan. Ik had ook maar één doel en dat was afvallen. Natuurlijk heb ik ook dipjes gekend, maar aan Marly en Hans heb ik ontzettend veel steun gehad. Ik hoefde ze maar te bellen of te mailen en kreeg meteen weer een positieve reactie die me weer moed gaf. Mijn familie en vriend hebben me ook heel erg goed gesteund. Zij hebben mij er op de moeilijke momenten doorheen getrokken.

Sporten daar moest ik niets van hebben, maar door aandringen van Hans ben ik begonnen met hardlopen. Het is zelfs een verslaving geworden. Ik hoop over een paar weken mijn laatste 5 kilo kwijt te zijn en in de zomer tijdens de Marikenloop een afstand van 5 kilometer te gaan hardlopen.

Power Slim heeft mijn leven echt veranderd. Ik ben ze daar erg dankbaar voor! Ik ben niet meer dat dikke meisje wat onzeker rondloopt, maar een zelfverzekerde vrouw die maat S draagt ipv XXL. Hoe gelukkig maakt je dat… nou heel gelukkig!

Kim voor en na Power Slim

Kim-voor Kim-na-2

Hennie: "Ik moest echt iets gaan ondernemen"

Hennie-Na-160

In december 2010 viel ik van de tuintrap en scheurde van beide enkels mijn enkelbanden in. Het gevolg was dat ik niet meer kon sporten. Mijn gewicht dat al veel te hoog was, werd nu nog veel hoger. Ik ging altijd 1 keer per week fitnessen en 1 keer per week volleyballen. Maar ik merkte wel dat mijn gewrichten duidelijk niet blij waren met het springen etc. dat bij het volleybal hoorde. Ik had altijd last van spierpijn en pijn in mijn heupen.

In maart 2011 was ik er eindelijk klaar voor om wat aan mijn overgewicht te doen. Ik woog maarliefst 110,3 kg. Ik was zelfs al bij mijn huisarts geweest om te praten over een evt. maagverkleining , waarvoor ik met een BMI van boven de 40, voor in aanmerking zou komen.

Dat dit anders moest was mij dus al een tijdje duidelijk. In oktober 2011 zou ik 50 jaar worden en op deze manier wilde ik geen 50 worden. Ik moest echt iets gaan ondernemen. Dit kon zo niet langer.

Ook mijn zus had nogal wat overgewicht en we besloten samen, na het lezen van een artikeltje van bewegingsstudio Janine van de Haar in onze Dorpskrant, dat we Power Slim maar eens moesten gaan proberen. Het sporten bij de bewegingsstudio en en het Power Slimmen was een goede combinatie. In het begin 4x per week op de bewegingsbanken en op de Power Plate. Nu nog 2x per week Power Plate en verder weer volleybal en hardlopen.

Ons er bewust van zijnde dat dit geen goedkope oplossing is hadden we beiden besloten; als we dit gaan doen dan gaan we er ook helemaal voor! En dat hebben we gedaan. We zijn intussen 10 maanden verder en mijn zus zit al ruim 3 maanden op haar streefgewicht. Zij laat mij nu zien dat het heel goed mogelijk is om met normaal eten op gewicht te blijven. Zelf heb ik dit punt ook bijna bereikt. De laatste lootjes gaan langzaam, maar Janine weet mij toch elke keer weer te motiveren door te laten zien dat, hoewel de weegschaal thuis dit niet altijd aangeeft, er toch nog steeds gewicht (vet) afgaat. Ook het regelmatig opmeten van de lichaamsomvang laat via de afnemende centimeters zien dat ik nog steeds goed bezig ben.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het goed gaat. Ik ben nu bezig met de laatste lootjes en ben inmiddels 42 kilo afgevallen.Er is begin maart 2011 duidelijk een knop omgegaan en het besef gekomen dat ik nooit, maar dan ook nooit meer, dik wil worden.

Grote hulp bij het volhouden van deze manier van eten voor mij zijn ”de beloningen” in de vorm van allerlei lekkere tussendoortjes. Heerlijke wafels, repen , koeken, toetjes etc. Ik kan me verheugen op iets lekkers en heb daardoor niet het idee dat ik aan het lijnen ben en niets tussendoor mag.

Ik ben er van overtuigd dat ik deze manier van eten vol kan houden. Het opletten hoeveel vetten en koolhydraten er in een product zitten is er inmiddels goed ingeslepen. Dat moet mij straks gaan helpen om in het vervolg betere keuzes te maken zodat ik dit gewicht kan behouden.

Hennie voor en na Power Slim

Hennie-VoorHennie-Na

Dennis: “Bekenden lopen me straal voorbij!”

Dennis-na-160Ik had niet verwacht dat ik me zo zou kunnen voelen, ik ben een heel ander mens

Door de geboorte van mijn zoon wist ik dat er wat moest gebeuren. Ik zag mezelf over een jaar of vier voetballen met die kleine en dat ik dan tegen hem zei (na vijf minuten). “Wacht even jongen, papa kan niet meer”. Dat beeld wilde ik niet voor ogen zien. Nu moest er echt een knop om. Ik heb in het verleden al zo veel diëten geprobeerd maar hield het niet vol. Na enkele weken begon ik mezelf voor de gek te houden door te smokkelen en denken “ach, wat zal het allemaal” en deed alsof het me niets kon schelen. Op internet lees je zoveel over diëten, ik wist het allemaal wel heel goed te vertellen maar te doen ho maar.

Door een collega ben ik in contact gekomen met Soleij en Power Slim. Ik dacht in het begin we zullen wel zien of dit dieet nu wel aan zou slaan. Ik ben begonnen vol goede moed en doorzettingsvermogen. Eerst, op eigen benen, heb ik de lekkere tussendoortjes en de frisdrank laten staan en 19 mei was mijn eerste afspraak bij Brenda. Mijn gewicht, ja dat was veel te zwaar 163,1 mijn vetpercentage was niet te meten (meer dan 50%...).

Gelukkig heb ik goede begeleiding gekregen, dit was wel een stok achter de deur omdat je elke week moet komen voor je weegmoment en eventuele vragen. De eerste weken waren goed te doen, af en toe wat afkick verschijnselen. Maar dat hoorde erbij. Het eten kun je goed variëren, er is veel keus. Het een ligt je meer dan het ander, maar het is zeer goed te doen. Ik heb in al die tijd geen “honger” gevoel gehad.

Nu 66 kilo lichter voel ik me fantastisch. Ik had niet verwacht dat ik me zo zou kunnen voelen, ik ben een heel ander mens. Bekende en familie lopen me straal voorbij omdat ze me niet meer herkennen. Ik moet nog een paar kilo en dan ben ik op mijn streefgewicht maar dat red ik wel. Die vele kilo’s van een half jaar terug hoef ik niet meer met me mee te zeulen, ik kan hardlopen en trainen in de sportschool zonder dat ik hoef te denken daar heb je die vetzak weer.

Laatst ben ik gaan winkelen. Dat was een hele rare gewaarwording. Kleding kopen in een “gewone” winkel. Niet naar een winkel hoeven waar de maat begint met XXXL. Ik kan het iedereen zeker aanbevelen.

Dennis voor en na Power Slim

Dennis-voorDennis-na

Marcel: “Ik kan 50 KILO’S wegstrepen!”

Marcel-Na(160)Veelzijdigheid en persoonlijke begeleiding maken Power Slim zo sterk.

Mijn naam is Marcel Kemp. Ik ben 30 jaar jong, 1.85m lang en ik ben eigenlijk mijn hele leven aan de forse kant geweest. Altijd veel gesport, maar na verloop van tijd toch maar zwaarder en zwaarder geworden, mede door te vaak ongezond eten en te veel tussendoortjes à la chips & chocolade.

Begin 2011 kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten, zoals pijnlijke knieën en enkels. Telkens kwam de huisarts met dezelfde conclusie: je bent veel te zwaar, Marcel! Op een gegeven moment was ik het helemaal zat en wilde ik definitief van de vele overtollige kilo’s af. Op internet ben ik naar verschillende diëten gaan zoeken en heb ik er een aantal vergeleken. Zo kwam ik uiteindelijk bij Power Slim terecht. Wat me hierbij erg aansprak en nog steeds aanspreekt, is de enorme variatie in producten, maar ook de persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde voedingsdeskundige. Iemand die zou fungeren als de bekende ‘stok achter de deur’ leek me in mijn geval wel handig, zo niet noodzakelijk.

Gratis intake-consult Na een telefonisch voorgesprek over eventuele medische belemmeringen om het Power Slim programma te kunnen volgen, zat ik op 15 juni 2011 bij Schoonheidssalon Anita in Houten voor een uitgebreid intake-consult. De intake bleek gratis te zijn als je meteen Power Slim producten zou kopen. Na de heldere uitleg van Anita heb ik direct de knoop doorgehakt en aangegeven, dat ik een Startpakket wenste. Anita heeft me gewogen en heeft alle maten opgenomen, wat natuurlijk niet gemakkelijk en zelfs behoorlijk gênant was. De weegschaal gaf maar liefst 146 kg aan (gelukkig was dat de laatste keer)! Anita vertelde me, dat ik met een BMI van 43 behoorde tot de helaas almaar groeiende groep ‘morbide obesen’, wat wilde zeggen, dat ik levensgevaarlijke gezondheidsrisico’s liep. Na deze harde feiten heb ik een Startpakket meegenomen met daarin 54 Power Slim producten om uit te proberen en thuis ben ik meteen aan de slag gegaan. Er wachtte mij een zware taak, maar het was wel voor een heel goed doel: mijn gezondheid en die is me toch wel alles waard!

Smakelijke producten De eerste week heb ik me echt verbaasd over de heerlijke smaak van de producten. Hoewel je overal leest, dat een dieet afzien en honger lijden is, is dit met Power Slim totaal niet het geval. Bovendien vond ik de meeste producten gewoon erg lekker! De eerste drie dagen had ik wel wat last van bijverschijnselen, zoals hoofdpijn en soms wat licht in m’n hoofd. Anita noemde dat de ‘afkickverschijnselen van de koolhydraatverslaving’… Na drie dagen was ik ‘in ketose’ – de belangrijke fase van vetverbranding – en dat betekent géén hongergevoel, veel energie en je prima voelen.

Halve marathon Na Power Slim - en veel fietsen - bleef de weegschaalteller op 114,6 kg steken, dus 32 kg minder dan op de startdatum. Toen ben ik ook voorzichtig begonnen met hardlopen. Het buiten sporten geeft toch weer meer energie dan binnen. De eerste keer viel het helemaal niet mee, ik was snel moe en kreeg veel spierpijn. Maar ik hield vol en langzaamaan ging het beter en beter, met als voorlopig hoogtepunt de halve marathon van Eindhoven in een tijd van 2 uur, 9 minuten en 46 seconden. En nu blijf ik stug doortrainen, mijn doel voor 2012 is een hele marathon, oftewel ruim 42 km.

Sociale leven Belangrijk en ook prettig om te weten: tijdens het afvallen heb je totaal geen honger. Soms moest ik mezelf eraan herinneren om zes keer per dag iets te eten. Wat ik bijna vergeet te vertellen is, dat je naast de smakelijke Power Slim producten ook nog ‘gewoon’ mag eten. Rauwkost en salades, maar ook bijvoorbeeld gewokte groenten met een stukje vlees, vis of kip. Hierdoor kun je ook eens lekker mee uit eten gaan of bij vrienden of familie blijven eten zonder vragen of opmerkingen. Je sociale leven staat met het Power Slim programma niet op z’n kop, ook al moet je alles wel een beetje beter plannen.

Persoonlijke begeleiding Een van de belangrijkste sterke kanten van het Power Slim programma vind ik de persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde voedingsdeskundige. Ook al had ik weinig problemen met het afslankprogramma, tóch vond ik de (twee)wekelijkse gesprekken met Anita erg prettig. Niet in de laatste plaats omdat zij me veel heeft verteld over gezonde voeding en hoe ik straks vrij eenvoudig mijn streefgewicht zou kunnen behouden. En ook niet onbelangrijk: álle begeleiding was geheel gratis – de enige voorwaarde was, dat ik Power Slim producten bleef afnemen.

Lager streefgewicht Ik ben de voor mij magische grens van 100 kilo al flink gepasseerd. Mijn streefgewicht van eerst 99 kg heb ik in overleg met Anita flink naar beneden bijgesteld, naar 85 kg. Ik weeg nu 90 kg en ga van lieverlee ‘afbouwen’, dat wil zeggen weer beginnen met ‘normaal’ eten. Door veel te blijven sporten en gezonder te gaan eten, ga ik ervoor zorgen dat ik op mijn streefgewicht blijf. Gelukkig kan ik nog een jaar lang op mijn voedingsdeskundige Anita terugvallen en voorlopig blijf ik voor mijn ‘tussendoortjes’ de heerlijke zoete en zoute snacks van Power Slim gebruiken. De knop is om, het kwartje is gevallen… ik wil en zal nóóit meer zwaar worden! Dit gewicht is niet alleen een gezond gewicht, het past ook goed bij me en in feite ben ik nu een compleet ander mens en zit ik eindelijk weer eens lekker in m’n vel… Van harte aanbevolen: Power Slim. Superslim.

Marcel voor en na Power Slim

Marcel-Voor Marcel-Na

Jeanette: "Power Slim werkt echt!"

Foto-na-Jeannette-gezichtIk ben Jeanette Noordermeer, 51 jaar oud, gelukkig getrouwd en moeder van 3 pubers. Eigenlijk ben ik bijna mijn hele leven al aan de lijn. Tot mijn 6e was ik een magere spriet maar daarna kreeg ik “lekkere stevige benen” en werd ik steeds molliger totdat iedereen zei dat ik toch wel aan de dikke kant werd.

Toen is het lijnen begonnen. Ik heb vrijwel alle diëten gevolgd, iedere keer als er iets nieuws was probeerde ik het uit. Met heel wisselend resultaat.Op een gegeven moment had mijn lichaam blijkbaar genoeg van al dat lijnen want wat ik ook probeerde, ik viel niet meer af ondanks mijn gezonde eetpatroon (bevestigd door de huisarts en een diëtiste).

Ik had al eerder gehoord van het het Power Slim afslankprogramma, twee van mijn collega’s waren 13 en 35 kg afgevallen maar ik twijfelde nog. Tot ik de “magische” grens van 70 kg passeerde. Dat was voor mij echt de omslag. Ik wilde zo graag weer onder de 60 kg komen.

Toen ben ik met Power Slim begonnen. Ik begon inderdaad af te vallen. Niet zo heel erg snel als ik zou willen maar iedere week ging mijn gewicht naar beneden en uiteindelijk was ik meer dan 10 kg kwijt met heel veel steun van de meisjes van afslankstudio In Shape en Hylke van Power Slim. Zij wisten mij iedere keer op te peppen als ik even een dip had en de weegschaal slechts 3 ons minder aangaf.

Nu zit ik weer op een normaal eetpatroon en ik ben nog eens afgevallen! Ik ben dus weer onder de 60kg zoals ik wilde en ik voel me geweldig. Ik krijg van iedereen complimentjes en durf zelfs weer een blouse in mijn spijkerbroek te dragen, sterker nog: ik durf zelfs weer een spijkerbroek te dragen!

Power Slim werkt echt, ook bij vrouwen die moeilijk afvallen zoals ik!

Jeanette voor en na Power Slim

Jeanette voor (500) Jeanette na (500)

Eefje: "Nu was ik er klaar voor!"

Post Pic

Vanaf 7 jarige leeftijd ben ik begonnen met afslanken bij een diëtiste. Vervolgens heb ik nog een aantal diëten geprobeerd zoals shakes, Weight Watchers, Sonja Bakker en dergelijke. Dit alles heeft niet gewerkt, ik was er toen waarschijnlijk ook nog niet klaar voor.

Vervolgens heb ik een jaar geleden een maagverkleining overwogen, omdat ik niet meer wist wat ik moest doen. Hier was ik te ‘zelfverzekerd’ voor zoals men dat noemde. Toen heb ik de hoop weer opgegeven tot ik een advertentie van Power Slim in het weekblad van mijn dorp zag staan. Ik vond dit erg interessant en ben gaan bellen naar Fitxpert, de sportschool in mijn dorp waar dit dieet word aangeboden. Er was een informatieavond waar ik naartoe ben gegaan. Op deze avond kon je ook allerlei dingen proeven.

Het feit dat je bij dit dieet lekker kan blijven eten deed mijn ogen openen. Aan het eind van deze avond heb ik gelijk het starters pakket aangeschaft. Ik ben ’s avonds aan tafel gaan zitten en voor een week alle producten samengesteld zodat ik in de ochtend niet voor een moeilijke keuze zou komen wat ik nu eigenlijk moest eten.

De eerste week mocht het resultaat er al zijn. Dit stimuleert ontzettend, en ik ben er voor de volle 200% mee verder gegaan. Ik ben 30 kilo kwijt en ik wil nog 15 kilo kwijt zodat mijn weegschaal voor de zomer vakantie het cijfer 75 laat zien.

Eefje voor en na Power Slim

Voor meer succesverhalen, informatie over Power Slim en verkooppunten ga naar: www.powerslim.nl

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Meer informatie

Volgers van Power Slim